ویزای ویتنام

چهارشنبه, 29 مهر 1394 ساعت 10:35 تعداد بازدید: 3479 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)

 

vitnam

MAPvietnamvisa vietnamvietnam

 

ویزای ویتنام

ویزای ویتنام راهی برای ورود به تمدن 500 هزار ساله کشور زیبا,اسرارآمیز,تاریخی ویتنام میباشد.کشور ویتنام در راستا رودخانه مکنونگ با مساحتی بالای 330 هزارکیلومتر و درهماسایگی کشورهای مانند چین,کامبوج و در جنوب و شرق همجواربا اقیانوس آرام است.ویتنام یک ساحل معروف به نام دانانگ دارد که با قدمتی هزار ساله  در دیر باز مکانی برای ساخت مجسمه های عظیم بوده است مذهب اکثر مردم ویتنام بودیسم میباشد. بیوگرافی سلطه ویتنام توسط کشورهای همسایه مانند چین  و کشورهای اروپائی نظیر اسپانیا و فرانسه رقم خورده است ولی این کشور پرقدمت به رهبری هوشی مین و عزم ملی توانست بر تمام این سیطره ها پایان دهد که هم اکنون نام یکی از شهرهای ویتنام برگرفته از اسم رهبر آن هوشیمن است که به هوشیمینه معروف است و دارای جاذبه های توریستی فراوانی میباشد.ویتنام در جنوب شرقی آسیا دارای شهرهای مهم و توریستی به نامهای هانوی,هوشیمینه,فان تئیت,دانانگ,هالونگ بی,میباشد.


ویزای ویتنام

 تنها ویزای که سفارت ویتنام به متقاضیان سفر به کشور جاذبه های ناشناخته ارائه میدهد ویزای توریستی عادی ویتنام است.

سفارت ویتنام در تهران 1 نوع ویزا صادر میکند( ویزای توریستی عادی ) :

ویزای توریستی عادی کشور ویتنام :

مسافر برای ویزای توریستی ویتنام از تاریخ بلیط خود مجاز به 30 روز اقامت در خاک این کشور می باشد.

مهم : مدت اعتبار و اقامت ویزای کشور ویتنام به مدت 30 روز می باشد.

     مدت زمان اخذ و گرفتن ویزا توریستی کشور ویتنام 14 روز کاری میباشد.
     نرخ ویزای کشور ویتنام 160دلار میباشد


مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی عادی ویتنام:

  1. پاسپورت (گذرنامه) که دارای 7 ماه اعتبارباشد.(خیلی مهم)
  2. دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید بدون عینک برای متقاضی دریافت ویزای ویتنام
  3. مدارک مرتبط با شغل مسافر ویتنام و پرینت 3 ماهه  فعالیت حساب بانکی و یا گواهی سپرده مسافر با مهر بانک
  4. کپی صفحه اول و دوم شناسنامه مسافر

نکات مهم اخذ ویزا ویتنام:

  • مدارک به زبان فارسی باشد(عدم نیاز به ترجمه مدارک برای راحتی مسافر)
  • بالون برای تضمین اخذ ویزای ویتنام ابتدا دعوتنامه معتبر از کشور ویتنام دریافت میکنند.
  • ویزای ویتنام داخل پاسپورت مسافر ضمیمه میشود. 

سفارت ویتنام در تهران:

تهران خیابان ولیعصر, خیابان مقدس اردبیلی ,خیابان پسیان ,خیابان اکبری ,خیابان مردانی خیابان اردیبهشت شرقی پلاک6


 

مهم1: خواهشمندیم به یاد داشته باشید که برای گرفتن ویزای هر کشوری از طریق اینترنت میتواتن اقدام کرد البته با آژانس های کشور مورد نظر اما به دلیل ریسک  بسیار زیاد صدور اینترنتی ویزای ویتنام و یا اینکه شما

از طریق اینترنت بتوانید به آژانس مورد اطمینان در کشور ویتنام دست پیداکنید ما به هیچ عنوان صدور اینترنتی ویزای ویتنام را به شما پیشنهاد نمیکنیم فقط کافیست برای ویزای ویتنام-ویزای توریستی ویتنام

و همچنین ویزای کار ویتنام با آژانس بالون که متخصص صدور ویزای ویتنام برای ایرانیان است تماس حاصل فرمائید. 


مهم2 : کامبوج در آسیا بهترین مکان برای ورود به کشور ویتنام  است که با هزینه 55 دلار می توان  وارد ویتنام شد بانکوک مکانی محبوب

دیگری برای ورود به ویتنام است. با توجه به شرایط وبزای توریستی ویتنام که 30 یا 90 روز است ولی بعضا شنیده شده که ویزای 180 روزه

در مرز ویتنام و کامبوج صادر شده است. پس اگر از کامبوج وارد ویتنام شدید میتوانید از این نوع ویزای ویتناماستفاده نمائید. کشور ویتنام

یک ویزای دیگر نیز ارائه میکند که به ویزا چند بار ورود معروف است.

   با ورود به صفحه اخذ ویزا میتوانید شرایط ویزای بقیه کشورها را نیز مشاهده کنید

 


 ویزای ویتنام

3 نظرها

  • پیوند نظر سالومه شنبه, 25 دی 1395 ساعت 12:28 ارسال شده توسط سالومه

    سلام
    من نیاز به ویزای ویتنام با تاریخ مشخص دارم و می تونم رزرو هتل و بلیط رو وهمت ی مدارک رو تهیه کنم فقط به جای گواهی اشتغال به کار چون استخدام رسمی هستم حکم گار گزینی و اخرین فیش حقوقی کافیه؟

    پاسخ بالون سیر: درود بر شما برای پاسخ درخواست خود لطفا با کارشناس تورهای خارجی خانم منصوری و آقای امامقلی با شماره 88806686 در تماس باشید.
    پیروز و سربلند باشید.

  • پیوند نظر احمدرضا اكبري چهارشنبه, 21 مهر 1395 ساعت 15:59 ارسال شده توسط احمدرضا اكبري

    سلام
    من تصميم دارم كه آذرماه اول به كشور اندونزي(جزيره بالي)وبعد به ويتنام هركدام يك هفته سفر كنم كه احتمالاً چهار نفر ميباشيم لطفاً راهنمايي بفرماييد
    ممنون

    پاسخ بالون سیر: درود بر شما برای اطلاعات بیشتر درمورد رزرو هتل و پرواز و اخذ ویزا و همچنین تعیین تاریخ دقیق با کارشناس بالون سیر آقای امام قلی تماس بگیرید.
    88806686

  • پیوند نظر فرشته نوايى یکشنبه, 24 مرداد 1395 ساعت 09:56 ارسال شده توسط فرشته نوايى

    سلام
    هزينه ويزا توريستى عادى ویتنام ( بدون تور) چقدر می شود ؟

    پاسخ بالون سیر : هزینه ویزای توریستی ویتنام بدون تور 160 دلار می باشد .
    جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان بالون سیر با شماره 8880686 تماس حاصل فرمائید.

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.


آژانس مسافرتی بالون

خدمات آژانس مسافرتی بالون: رزرو هتل و ترانسفر در سراسر جهان با نازل ترین قیمت

گرفتن وقت سفارت-پیکاپ پاسپورت صدور بلیط های هواپیما_ترن_کشتی در تمام نقاط دنیا

مجری مستقیم تور تایلند و تورسریلانکا مجری مستقیم تورهای ویتنام

لست تورزکه حوزه فعالیت آنتور لحظه آخری میباشد تورهای مسافرتی بالون را نیز نمایش میدهد

توریاب وب سایت معرفیتور لحظه آخری و تور ارزان بالون را در حوزه ویزا معرفی مینمایید

برگزار کننده تورهای نمایشگاهی

اجرا کننده تورهای خاص برای مقاصد مختلف اجرا کننده تورهای ماه عسل

اخذ ویزای تمام دنیا را از بالون بخواهید

شماره تماس بالون 88806685 - 88806686

 

بالا