ویزای ایران

شنبه, 02 آبان 1394 ساعت 03:56 تعداد بازدید: 939 دفعه
این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

 ویزای توریستی جمهوری اسلامی ایران :

جمهوری اسلامی ایران ویزای توریستی را با اعتبار یک ماه برای میهمانان خارجی صادر می کند. جهت دریافت ویزا مدارک مورد نیاز به وزارت خارجه فرستاده شده و در صورت تائید وزارت خارجه شماره ی تلکس مسافر را در اختیار دعوت کننده می گذارد. مسافر شماره تلکس را به کنسولگری ایران یا قسمت مربوطه در فرودگاه امام خمینی(ره) ارائه داده وو ویزای خود را در یافت می کند.
شایان ذکر است که اتباع آمریکایی، انگلیسی و کانادایی شرایط متفاوت است و این عزیزان باید تور ایران گردی همراه با لیدر را از آژانس های مورد تائید وزارت خارجه و سازمان میراث فرهنگی خریداری کنند.iran
ویزای 30 روزه توریستی با قیمت 500.000ریال، تحویل بعد از 3 تا 12 روز کاری.
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی جمهوری اسلامی ایران:
اسکن رنگی گذر نامه، اسکن شناسنامه دعوت کننده یا میزبان، فرم های مخصوص اخذ ویزا جمهوری اسلامی ایران (قابل دانلود از سایت آژانس بالون).

نظر دادن

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.


آژانس مسافرتی بالون

خدمات آژانس مسافرتی بالون: رزرو هتل و ترانسفر در سراسر جهان با نازل ترین قیمت

گرفتن وقت سفارت-پیکاپ پاسپورت صدور بلیط های هواپیما_ترن_کشتی در تمام نقاط دنیا

مجری مستقیم تور تایلند و تورسریلانکا مجری مستقیم تورهای ویتنام

لست تورزکه حوزه فعالیت آنتور لحظه آخری میباشد تورهای مسافرتی بالون را نیز نمایش میدهد

توریاب وب سایت معرفیتور لحظه آخری و تور ارزان بالون را در حوزه ویزا معرفی مینمایید

برگزار کننده تورهای نمایشگاهی

اجرا کننده تورهای خاص برای مقاصد مختلف اجرا کننده تورهای ماه عسل

اخذ ویزای تمام دنیا را از بالون بخواهید

شماره تماس بالون 88806685 - 88806686

 

بالا